Bloodlust #1 Ébredés [második, bővített kiadás] (2024)

Fábián Péter és Kozmajer Viktor négy füzet és egy antológia-kiadvány után visszatért a kezdetekhez, hogy az eredetileg 2010-ben megjelent vámpíros cyberpunk képregényének bővített kiadásával örvendeztesse meg a rajongókat.

A szerzőpáros alternatív jövőben játszódó cyberpunk képregény-szériájának debütáló füzetét az újrakiadás alkalmával 4 oldalnyi extra tartalommal turbózták fel – köztük egy vadonatúj wraparound borítóval. Továbbá, a kisebb grafikai javításokkal és új számokhoz igazodó beírással operáló képregény végén bónuszként kapunk egy világbemutató leírást, amelyben releváns információkat tudhatunk meg a Nagy Katasztrófáról, illetve Crywen alapításáról, valamint Hounsdville bűnös városnegyedéről. Különféle vázlatok és borítógaléria pedig ugyancsak helyet kapott ebben a bővített kiadásban.

A srácokkal egyébként a közelmúltban már interjúztunk ITT, melynek alkalmával részletesebben is bemutatják a Bloodlust világát, megosztják velünk inspirációikat, illetve kisebb-nagy műhelytitkokat árulnak el.

Az Ébredés címre hallgató első füzet kezdetén a századelőn találjuk magunkat, ahol egy egyiptomi feltárás alkalmával megismerkedhetünk egy hírnévre ácsingozó tudós rossz döntésének következményével, majd 2060-ban ugorva már a Nagy Katasztrófa utáni Crywen városában barangolunk egy nem éppen barátságos hangulatú alternatív jövőben, hogy rosszfiúkat üldöző hősünk, Rachel aktuális küldetésébe nyerjünk bepillantást. 

Aki tehát anno nem tudta beszerezni az eredetileg 2010-ben megjelent cyberpunk-széria első füzetét, vagy esetleg ezt a cikket elolvasva máris kedvet kapott hozzá, az a Bloodlust weboldalán vagy Facebook-on, illetve a Fantasmania shopjában is megrendelheti.

Köszönjük az alkotóknak a részünkre bocsátott kiadványt.

eyescream

 

 

 

 

Be the first to comment on "Bloodlust #1 Ébredés [második, bővített kiadás] (2024)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .